logo

Om sinus

Sinus ble etablert i 2002 etter at Siemens avdelingen her ble avviklet. Siemens hadde da vært godt representert i Sandnessjøen siden 1974, ledet av Terje Sandnes.

Morten Guttormsen er største eier. Sinus er i dag 100% privateid.

Sinus har i alle sine år vært en stor leverandør av totalentrepriser innen elektro og tele.

Helt i fra oppstarten har vi fokusert på å være en seriøs samarbeidspartner primært for våre kunder på hele Helgeland, men vi har hatt, og har,  reiseoppdrag i hele verden.

I 2011-2013 ble Sinus Brønnøysund, (tidligere Inst. Oddvar Maasø) Sinus Mosjøen (tidligere Bravida avd Mosjøen) og Sinus Nesna (tidligere Inst. Ole Steiro) etablert.

Dette for å kunne stå bedre styrket i fremtiden med prosjekter og bemanning i hele regionen.

Vårt daglige arbeid er servicevirksomhet samt større bolig- kontor – og nærings- prosjekter. Vi har en egen gruppe som er spesialisert på nybygg, drift og vedlikehold av ferger og skip. Vi har også solid kompetanse innen offshore med faste folk i rotasjon. Vi har også faste folk innen fiskeindustrien på Helgeland. Ingen jobb er for stor, ingen jobb er for liten. Vi har i dag 60 ansatte i Sandnessjøen, 25 i Mosjøen, 25 i Brønnøysund og 5 på Nesna.

Selskapet fremstår i dag som en moderne leverandør av totalløsninger innen fagområdene elektro. Et bredt tjenestespekter og dyktige medarbeidere, gjør oss til et godt valg for bedrifter, offentlige etater og privatpersoner. I Sandnessjøen har vi butikk/lager med ca 1700 vareartikler i sortimentet. Solar leverer til dette lageret. Vi selger til privatpersoner og bedrifter, samt at våre montører benytter lageret i sin daglige jobb.

Vårt mål er at vi til enhver tid kan tilby tjenester i takt med markedsbehov. Vi arbeider kontinuerlig med å videreutvikle vår kompetanse – til beste både for oss selv og ikke minst, våre kunder.

SINUS har ansatte i følgende kommuner på Helgeland: Alstahaug, Vega, Herøy, Dønna, Lurøy, Træna, Nesna, Vefsn, Grane, Leirfjord, Brønnøy og Sømna.

 

logo  logo  logo  logo  logo